home  informatie bestellen fotogalerie
 
 
 

"Jij hebt voor ons 2 geboorteschilderijen gemaakt als kraamcadeautjes en ik kan niet anders zeggen dan dat ze geweldig mooi zijn geworden! De ontvangers zullen er erg blij mee zijn. Mochten wij in de toekomst weer een persoonlijk kraamcadeau nodig zijn, dan weten we waar we terecht kunnen. Ontzettend bedankt! "

"Een berichtje om te laten weten dat wij erg blij zijn met het geboorteschilderijtje van ons dochtertje! Erg goed geslaagd.
Ook het schilderijtje voor vrienden van ons is goed gelukt, zij zijn er erg blij mee!
Een volgende keer zullen wij dit zeker nog eens als kraamcadeau aanbieden!"


"Ik wil je nog even heel hartelijk bedanken voor het prachtige geboorteschilderij dat je voor Brechtje hebt gemaakt! De ouders zijn er zeer blij mee en het heeft een prachtige plaats in de babykamer gekregen. Je mag trots zijn op je werk! Ik weet je de volgende keer als ik een origineel babykado zoek zeker te vinden. "


"We zijn erg blij met het schilderijtje van het geboortekaartje van Lukas. Het is zó goed gelukt! Het lijkt wel of het kaartje naar jouw schilderij is gemaakt. Goed getekend, goed kleurgebruik, goede techniek. Mooi nagemaakt en toch heeft het iets eigens. Je hebt talent meissie! "