Algemeen

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van uw bestelling. Alle klantgegevens worden met inachtneming van de bepalingen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) opgeslagen en verwerkt.

Bestellingen

De bestellingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Prijzen

Prijzen gelden alleen binnen Nederland en zijn inclusief BTW, exclusief (eventuele) verzendkosten.

Betalen

Alle bestellingen die u doet op origineelbabykado.nl worden afgerekend door overboeking vooraf via bank of giro.

Verzending

Het schilderij wordt met inachtneming van de besteltijd bij TPG post aangeboden voor verzending naar het adres dat is opgegeven bij de bestelling. Het schilderij wordt afhankelijke van het formaat opgestuurd in een airpackenvelop of pakket en verstuurd per brievenbuspost of pakketpost. U betaalt hiervoor de standaard tarieven van TPG post. Als het schilderij is verzonden wordt altijd een mail verzonden om u op de hoogte te brengen. Is er op het afleveradres niemand thuis voor ontvangst, dan ontvangt de geadresseerde een kaartje in de bus met daarop nadere informatie over het postkantoor waar het pakketje afgehaald kan worden. Voor het niet tijdig bezorgen door TPG Post kan origineelbabykado.nl niet aansprakelijk worden gesteld. Origineel babykado is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending. Alle verzendkosten zijn voor rekening van de koper.

Zelf ophalen

Zelf ophalen kan ook. Dat bespaart u de verzendkosten. U kunt dit aangeven via de mail.

Levertijd

Het schilderij wordt geleverd na ontvangst van uw betaling. De levertijd is tussen de twee en vier weken. Bij het doorspreken of bevestigen van de bestelling wordt een indicatie doorgegeven.

Kleuren en afbeeldingen

Afbeelding en kleuren kunnen afwijken van het geboortekaartje. De schilderijen worden met de hand vervaardigd en kleuren gemengd. Origineel babykado aanvaard hiervoor geen aansprakelijkheid.

Vragen/klachten

Mocht u vragen of klachten hebben over een door u gekocht schilderij, dan kunt u dit binnen 1 dag per e-mail (info@origineelbabykado.nl) melden. U ontvangt zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 2 werkdagen bericht.

Privacy

Wij vinden het zeer belangrijk dat de door u verstrekte gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. De door u verstrekte persoonsgegevens worden niet aan andere partijen doorgegeven, met uitzondering van derden die worden ingeschakeld bij de uitvoering van uw bestelling. Bij het plaatsen van een bestelling is uw naam en afleveradres nodig om de bestelling uit te kunnen voeren.

Bezoekersstatistieken

Voor statistische doeleinden worden bezoekersstatistieken van deze website bijgehouden. Informatie zoals bezoekersaantallen en bezoek frequentie worden gebruikt voor intern onderzoek en verbetering van de website. Deze informatie is echter algemeen van aard en valt niet te herleiden tot de individuele bezoeker. De gegevens van de bezoeker(s) blijven onbekend.

Toepasselijk recht en bevoegde rechter

Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Acceptatie voorwaarden

Alle gebruikers van deze website worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de hierboven genoemde voorwaarden.

Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze webpagina's mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid zonder schriftelijke toestemming van origineel babykado.

© 2005 origineel babykado, online webwinkel voor geboorteschilderijen