home  informatie bestellen fotogalerie
 
 
 

Het idee van het geboorteschilderij is afgeleid van de vroegere geboortetegeltjes. Het door de ouders uitgezochte geboortekaartje als schilderij met naam en geboortedatum van de baby. De tekst wordt in het lettertype van het geboortekaartje geschilderd. Een uniek (er is er maar 1 van!) en superpersoonlijk kado! Ook leuk om te laten maken voor uw eigen kindje. 

Het geboorteschilderij wordt volgens uw wensen gemaakt op katoendoek van goede  kwaliteit. Het is op een houten frame gespannen, waardoor de zijkant niet omkrult. De zijkanten van het schilderij worden meegeschilderd, waardoor inlijsten niet nodig is en u een compleet kado geeft. Door het gebruik van kwaliteitsacrylverf koopt u een schilderij voor het leven! 

Een standaard geboorteschilderij van het formaat 20 bij 20 cm kost 45 euro. De prijs van een uniek gemaakt schilderij op katoendoek van 30 bij 30 cm is 65 euro (prijzen per 1-1-2015). Per geboortekaartje wordt bekeken of voor extra werk (veel kleur, beeld of tekst) een meerprijs in rekening wordt gebracht. Dit wordt na ontvangst van het kaartje besproken en vastgesteld.

 

Doordat kleuren met de hand gemengd worden, kunnen kleuren afwijken van het geboortekaartje. Dit is onderdeel van de creatieve invulling van de maker (zie ook de voorwaarden bij bestellen).